Vijesti

I čudimo se kad dođe do onoga najgoreg…❗️

Poštovani, molimo vas da ovo objavite..

A vezano je za dešavanja u Mješovitoj srednjoj školi Stjepana Radića u Usori, koju očigledno vodi nekolicina nesposobnjakovića.

Točan datum ne znamo, jer se krilo, ali prije nekoliko dana a što se i dalje pokušava sakriti desio se napad od strane učenika na drugog učenika gdje je žrtva ubodena skalpelom u vrat, tik pored vratne arterije.

Čin koji se ne prešućuje, koji se ne krije od nadležnih, čin koji je za izbacivanje iz škole ali se sve sredilo jer je dotični sin nastavnice, pa je kažnjen odnosno nagrađen sa ukorom za predizbačaj i umanjeno mu je vladanje.

Druga stvar se desila takođe nedavno i naravno nesposobnjakovivi koji vode školu ne znaju ništa o isparavanjima pa su djecu držali u školi za vrijeme nanošenja hidroizolacije pri čemu su se koristile razne kemikalije u školskoj dvorani.

U dvorani se nije moglo disati i doći do zraka, pa su tako pojedina djeca imala uz razne druge tegobe i trovanje isparavanjem. Bilo je i onih koji su hospitalizovani.

Dok nam politika bira nesposobnjakoviće za nastavni kadar i one koji vode škole neće nam biti bolje i dok se o ovakvim stvarima šuti…

Zabrinuti roditelji iz Usore..

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najpopularnije

To Top