Vijesti

Mujo bi da kuje…

Čekao sam na ovaj dan samo za prilku da kažem ono što mi je na srcu i što smatram da trebam.

Ne zbog same optužnice koliko da u ruci imam dokaz da nisi ti VLAST Mujo i da loše kuješ.

One noći kada si nakon događaja koji je opisan u ovoj optužnici došao na mjesto događaja i dao sebi za pravo a da pri tome nisi ni trepnuo da u : STANDARDIZOVANOM POLICIJSKOM IZVJEŠTAJU kvalifikuješ doĝađaj kao “oborstrano narušavanje javnog reda i mira” i ako si i mene i vidjeo kako izgledam i jasno čuo šta sam rekao kada sam vam opisivao šta se dogodilo..

No ti si već od ranije imao plan, plan kako da mi se osvetiš i samo si čekao prvu prilku jer sam se eto drznuo da objavim i svima pokažem kako iizgleda tvoja postekija kada obučeš uniformu, tada se pretvori u krevet za dvoje kakvog hotela u koji pozivaš skoro svaku koju zaustaviš prilikom kontrole sabraćaja..

iI onda se ja tamo neki Miralem naeđem i objavim tvoju prepisku sa jednom takvom dok je čekaš ispred policijske stanice da je vodiš do postekije, upssss, kreveta za dvoje..

Grdno si se prevario Mujice ako si mislio da ću ja sjediti doma skrštenih ruku, treći dan sa događajem je upoznat kantonalni tižilac i događaj je prekvalifkovan iz “OBOSTRANOG NARUŠAVANJA JAVNOG REDA I MIRA” u ovo što danas stoji u ovoj optužnici koju sud potvrdi u cjelosti.

A presliku tvog STANDARDIZOVANOG POLICIJSKOXG IZVJEŠTAJA od te noći imam u svome posjedu zahvaljući jednom tvom savjesnom kolegi, ali sve u svoje vrijeme, no tako ti je to kada izađeš iz golmanskog blata i postaneš policajac, a ti ruku na srce za policajca nisi.

Jer tebe da na ulici pri susretu neko upita da nabrojiš padeže ti ni to ne bi znao.

Od padeža ti je poznat samo onaj PAD U BLATO…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najpopularnije

To Top