Pousorje

Svaka priča ima dvije stane a vi ste lagali..

Posljednjih dana medijske stupce puni priča iz Tešanjskog naselja Džemilić Planje i učeniku osnovne škole Rešad Kadić kojeg kako tvrde roditelji djeteta već duže vrijeme zlostavljaju..

Do danas nismo ni slova o tome, pustili smo da roditelji tog dječaka govore a mediji da pišu, i da kažu ono što imaju za reći. Kao i u većini slučajeva medji u BiH po običaju saslušaju u ispričaju priču jedne strane, većinom one koja priču o nečemu pokrene, dok se onoj drugoj strani, a uvijek je tu i ta druga strana kojoj se i treba i mora dati jednaka prilika da govori, nažalost i ovaj put se nije čula ona druga strana.

Dragi roditelji danima ste kako druge tako i nas na svaki mogući način nastojali da potaknete da u javnost dospije to što imate reći. Insistirali, požurivali, zapitkivali kada, kada će biti objavljena ta vaša priča? A da pri tome niste (pa ni pokušali) odgovoriti ni na jedno vama postavljeno pitanje, a pitani ste na pristojan, logičan i obazriv način.

I ne znajući to napravili ste “fatalnu” grešku, na vašu nesreću a našu sreću, i hvala Bogu da je tako pa mi onu drugu stranu, roditelje dječaka kojeg ste vi odabrali kao metu već dugo i jako dobro poznajemo, pa i njihovog mališana, i sve što ste tvrdili nam nikako nije ličilo na njih.

Pa smo pitali, propitivali, a i oni koji nisu mogli ravnodušno gledati kako iznosite neistine i sami su nam se javljali i tvrdili da preuveličavate, da prstom upirete na onog i one koji nisu krivi.

A vrlo dobro ste znali šta radite i zašto baš oni!! Odabrali ste one koji nisu zli, koji na lažu, koji samo žive svoj život i nikoga ne diraju. A takvi su uvijek na najlakši odabir da budu meta upravo takvih kao što ste vi.

I nećemo više duljiti, pa ćemo reći ono što inače ne bi smo, ali sami ste krivi, jer tko se mača hvata od mača i strada. Vi gospođo majko, koja na sav glas priča o nečijem odgoju i nečijem ne odgoju djeteta kao da zaboravljate i kao da to niko ne zna da je si ti ta koja je i to ne jedan puta ta koja je izašla na vrata i iza sebe ostavila djecu koju je rodila. I onda ti takva nekoga učiš kako se bude majka? Grozno !!! Imaš li trunku sram? I samo zarad one djece koju si ostavila iza sebe nećemo u javnost iznositi detalje.

Otac koji druge pravi razbojnicima i siledžijama a sam je taj koji presreće nečiju djecu, oholi se i prijeti, zastavlja taksi vozilo sa djecom kojoj priredi horor kakav teško da će zaboraviti dok su živa.

Šta ste imali namjeru da postignete? Da se javnost na vas sažali, da opet a već je toliko puta i tko vas zna o tko vas nezna pružio vam ruku i pomogao. Napravili ste samo suprotno od toga, radili ste na svoju štetu. No tako to na kraju bude, a bude da su u laži kratke noge…

I nemojte da se ponovi nešto ni slično ovome. ne zbog nekoga već zbog vas…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top