Pousorje

U Jelahu doga, u Tešnju KD teška krađa..

Jelah, Tešanj..

Dana 08.05.2024. godine u 01,15 sati na parking prostoru benzinske pumpe “Mešić” u ulici Titova u mjestu Jelah, prilikom pregleda parkiranog putničkog motornog vozila marke “Peugeot” u kojem se nalazio H.M., rođen 1994. godine iz Teslića pronađene su dva upakovana sadržaja biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”.

Pronađena materija je oduzeta, a lice H.M. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Tešanj.

Tešanj

Dana 08.05.2024. godine u 07,15 sati putem telefona dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Tešanj obratio se B.D., rođen 1990. godine iz Mekiša, radnik u ugostiteljskom objektu “CHECKPOINT”, te prijavio da je u toku noći 07/08.05.2024. godine od strane nepoznatog lica ili više njih izvršena teška krađa u navedeni objekat kojom prilikom je iz istog otuđen određeni iznos novca i dva play station.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici Policijske stanice Tešanj i izvršili uviđaj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top