Vijesti

Fatalna Saška osuđena novčanom kaznom zbog incidenta u Bosanskom Brodu: Mora platiti 1.500 KM


Prema zvaničnim informacijama nemili događaj se desio 4.12.2021.godine pola sata iza ponoći, a napadnuti su supružnici G.Z.(32) i D.Z. te S.R. (33) i Lj.D. (36) svi iz Bosanskog Broda piše Crna-Hronika.


Ispred ugostiteljskog objekta zaustavio se “Peugeot” iz kojeg je izašao Cvijanović te napao Gorana i Sinišu gdje su se ubrzo svi umiješali u raspravu.


Potom je iz Peugeota izašla Kovačevićeva i nakon kraćeg naguravanja nastao je opšti haos, a zatim je Kovačevićeva nogom u glavu udarila Ljubinku D. – rekao je izvor blizak istrazi.
-Kako bi se odbranio G.Z. je iz auta izvadio dječija kolica i njima udario Cvijanovića, a zatim je ovaj njega više puta udario šipkom u glavu.


Tuču je zaustavio vlasnik lokala, koji je izašao da vidi šta se dešava, a zatim su Cvijanović i Kovačević sjeli u svoje auto i napustili mjesto događaja.


Kovačevićeva je osuđena osnovnim sudom u Derventi prošle godine, novčanom kaznom u iznosu od 1.500 KM za nanošenje tjelesnih povreda Lj.D. (36) Lj.D. (36) protiv Kovačevićeve je podnijela privatnu tužbu u kojoj potražuje da ju Kovačevićeva isplati novac kao naknadu štete za nanošene povrede i pretrpljen strah. te navodi da i danas živi u strahu.


Prema riječima bliskih prijatelja pretučenog Zečevića, Goran je kritične noći pretučen ni kriv ni dužan.
Goran je porodičan čovjek, otac troje djece i tu noć je sa svjom suprugom izašao u grad. On nije osoba koja je sklona nasilju ali je naletio na ljude koji to jesu.

Tukli su ga metalnom šipkom i jedva je preživio, a ti napadači su odma pušteni na slobodu. Dodaje da je među napadačima bila i osoba poznatija kao Fatalna Saška.


Očigledno je da toj ženi ne mogu ništa i da ona može nesmetano raditi šta želi i gdje god da se nalazi. I ako smo od policije i tužilaštva očekivali mnogo više porodica će angažovati advokata koji će podnijeti privatnu tužbu protiv S.C. i S.K. zaključio je Zečević.

Izvor : Crna Hronika BiH

https://crna-hronika.info/fatalna-saska-osudjena-novcanom-kaznom-zbog-incidenta-u-bosanskom-brodu-mora-platiti-1-500-km/580620

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top