Biznis

Novi poslovni uspjeh Hifa-Oil na mostarskom aerodromu: Usaglašena direktna saradnja sa SkyAlps-om

Kompanija Hifa-Oil nastavlja nizati poslovne uspjehe kada je u pitanju segment aviosaobraćaja i usluga snabdjevanja gorivom aviokompanija koje operiraju na aerodromima u BiH.

Sve je više zadovoljnih aviokompanija na spisku onih koji upravo kompaniju Hifa-Oil biraju za svog snabdjevača jet gorivom.

Kako je i najavljeno kompanija Hifa-Oil ponudila je konkurentne cijene aviokompaniji SkyAlps koja otvara nove linije na Međunarodnom aerodromu Mostar.

U Gradskoj vijećnici danas je održan svečani događaj povodom potpisivanja ugovora između aviokompanije SkyAlps i Međunarodnog aerodroma u Mostaru, te su usaglašeni detalji za početak točenja jet goriva sa kompanijom Hifa-Oil.

Aviokompanija SkyAlps ispunila je postavljene uvjete Javnog poziva za izbor najpovoljnijeg ponuđača za uspostavu subvencioniranih redovnih letova za 2024. godinu.

U narednom periodu SkyAlps otvorit će nove linije odnosno direktne letove za Rim, Minhen, Bari i Veronu.

Svaki novi ugovor i saradnja dodatna su potvrda kvaliteta, ističu iz kompanije Hifa-Oil. Istrajnost u kvalitetnom radu, usluzi na vrhunskom nivou i konkuretnim cijenama oslikavaju odnos kompanije Hifa-Oil i njeno prisustvo na svim aerodromima u BiH.

Prepoznavši kvalitetan pristup i pouzdan rad kompanije Hifa-Oil, aviokompanije svoje povjerenje potvrđuju kroz obnavljanje postojećih ugovora, ali je evidentno i da nove aviokompanije koje počinju svoje operacije na aerodromima u BiH biraju Hifa-Oil.

Dokaz je to konkurentnosti kojom se ova kompanija ističe na tržištu naše zemlje, ali i regije.

Komercijalna politika i povoljni uslovi djeluju privlačno na aviokompanije te zajedno s aktivnostima uprave aerodroma u Mostaru na privlačenju novih aviokompanija postižu cilj, otvaranje novih linija prema evropskim gradovima i metropolama.

Nove linije zasigurno će obradovati putnike koji mogu lakše i jednostavnije planirati svoja putovanja i birati između brojnih atraktivnih destinacija Evrope.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top