Biznis

BrandCrock GmbH upošljava.

BrandCrock GmbH sa sjedištem u Njemačkoj otvara svoju podružnicu u Tešnju u Bosni i Hercegovini i s tim u vezi ima potrebu za stručnim kadrovima.

BrandCrock GmbH stvara softverska rješenja i digitalne procese po mjeri za radni svijet sutrašnjice.

Kao dio BrandCrock GmbH, tvrtke za tehnologiju i rješenja neovisne o proizvodu, podržavamo naše klijente iz različitih industrija u njihovim revolucionarnim projektima promjena.

Mi smo organizacija temeljena na vrijednostima s kulturom odgovornosti:

Vrijednosti poput ljudske blizine, različitosti i povjerenja prate vas svaki dan i doživite motivirajuće radno okruženje s otvorenom korporativnom kulturom, velikom kreativnom slobodom, uzbudljivim zadacima i zajedničkim radom u razini očiju !

Naši kolege pronalaze prilike za karijeru i daljnje usavršavanje, fleksibilnost i prilagođenost obitelji na naše 4 lokacije, Njemačkoj (HQ), Indiji, Pakistanu i Engleskoj (UK).

1qJe li koncepcija i implementacija atraktivnih web aplikacija vaša strast?

Koristite suvremene metode i web tehnologije kako biste optimalno digitalizirali poslovne procese svojih klijenata na webu?

Uživate razvijati najsuvremenije UI/UX dizajne s našim klijentima i zatim ih implementirati?

Osim front-end razvoja, također ste entuzijastični za razvoj najsuvremenijih usluga u pozadini?

Kako bismo nastavili rasti uz našu izvrsnu uslugu i vrhunske proizvode, potrebna nam je vaša podrška!

Tražimo te kao (Senior) Developera Angular / React (f|m|d) i nudimo ti tim kod poslodavca sa živom korporativnom kulturom.

Izgradnja biblioteke komponenti kao standarda za mnoge druge interne projekte Visokoučinkovita implementacija komponenti i dizajn sučelja (REST API) Razvoj novih značajki proizvoda pomoću JavaScripta, Reacta, Node. JS i Next. JS.

Osiguravanje responzivnog dizajna i kompatibilnost preglednika Osiguranje kvalitete kroz automatizirano testiranje s modernim alatima kao što su Jest, Cypress i još mnogo toga.

Očekuje vas atraktivan paket plaća. Ako vaša privatna situacija to zahtijeva, možete se odlučiti za model s nepunim radnim vremenom (od 32 sata tjedno).

Slobodno i fleksibilno možete organizirati svoje radno vrijeme između 6 i 22 sata
Ukoliko ste netko tko ima znanja iz navedenih područja i zainteresirani ste za suradnju, pošaljite životopis na navedene e-mail adrese, uz obavezno navođenje broja telefona.

Poželjno je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, ali nije obavezno.
Molimo pošaljite svoj životopis na :
jr@brandcrock.com ili BrandCrockBiH@hotmail.com

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top