Vijesti

Drama u Tuzli: Pijani maltretirali radnika obezbjeđenja, a onda razbili ulazna vrata na prostorijama Gradske uprave.

Nakon toga se pojavilo i drugo lice sa kojim su sišli zajedno do šalter sale koja se nalazi s druge strane objekta i razbili jedno staklo.

Velika drama se odvijala se danas u Tuzli kada su pijane osobe došle pred zgradu Gradske uprave i maltretirale radnika obezbjeđenja te razbili staklo na vratima.

Iz Operativnog centra Uprave policije MUP-a TK su za portal “Avaza” rekli da se događaj desio oko 14:20 sati.

– Oni su došli pred Gradsku upravu i pravili problem radniku fizičkog obezbjeđenja R. Dž., a nakon toga su razbili staklo kliznih vrata na ulazu u Gradsku upravu. Nakon toga se pojavilo i drugo lice sa kojim su sišli zajedno do šalter sale koja se nalazi s druge strane objekta i razbili jedno staklo – naglasili iz Operativnog centra.

Brzo je na lice mjesta stigla policijska patrola i oduzela im slobodu. 

– Oni su službom Hitne pomoći prebačeni na UKC Tuzla. Pregledani su i onda vraćeni u službene prostorije MUP-a. Nad njima se trenutno vrši kriminalistička obrada. Utvrđeno je da se radi o licima A. D. iz Tuzle i Z. B. iz Tuzle. Razlog još uvijek nije poznat. O ovom dešavanju je upoznato Tužilaštvo TK. Nakon uzimanja izjava će se uzeti izjava kako će se dalje postupati s tim licima – kazali su iz Operativnog centra za portal “Avaza”.

Gradska uprava Tuzla - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top